Za naše drage i voljene koji više nisu sa nama

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako OsmrtniceHrvatska.com koriste te štite sve informacije koje dajete OsmrtniceHrvatska.com servisu kada koristite ovu Internet stranicu. OsmrtniceHrvatska.com servis garantira zaštitu vaše privatnosti.

OsmrtniceHrvatska.com servis može mijenjati ovu izjavu te će u tom slučaju ažurirati ovu stranicu. Trebali bi ste provjeriti ovu stranicu s vremena na vrijeme kako bi ste se osigurali da ste suglasni sa svim promjenama.

Što mi sakupljamo?
Možemo sakupljati sljedeće podatke:
• ime i prezime
• kontakt informacije, uključujući e-mail adresu
• socio – demografske podatke, podatke o sklonostima i interesima te ostale nama relevantne podatke
• druge podatke relevantne za istraživanje tržišta, kupaca i/ili ponude

Što radimo s informacijama koje sakupljamo?
Sakupljamo i analiziramo ove informacije kako bi što bolje razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu, a iz sljedećih razloga:
• internih vođenja evidencija
• kako bi poboljšali svoje usluge
• kako bi vam povremeno, putem e-maila, slali promotivne e-mailove o novim uslugama ili neke druge informacije za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive
• povremeno možemo koristiti vaše podatke kako bi vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta

Možda će mo vas kontaktirati e-mailom, telefonom, faxom ili poštom.

Koristimo vaše informacije kako bi prilagodili ovu Internet stranicu vašim interesima i potrebama.

Sigurnost
Vodimo računa o tome da su vaši podaci sigurni. Kako bi spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje vaših podataka, osigurali smo odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedure za zaštitu i osiguravanje podataka koje prikupljamo putem cookie-a.

Što je cookie?
Pročitajte više OVDJE.

Linkovi na druge Internet stranice
Naša Internet stranica može sadržavati linkove (poveznice) na druge Internet stranice. Međutim, nakon što ste koristili ove linkove da napustite našu stranicu, trebali biste imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim Internet stranicama. Dakle, ne možemo biti odgovorni za zaštitu vaše privatnosti na tim drugim Internet stranicama te informacije koje ste dali prilikom posjete tim Internet stranicama nisu regulirane ovom Izjavom o privatnosti. Trebali bi ste biti oprezni i pogledati Izjave o zaštiti privatnosti koje se primjenjuju na tim Internet stranicama.

OsmrtniceHrvatska.com servis neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ukoliko imamo vašu dozvolu ili smo po zakonu dužni to učiniti. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bi vam slali promotivne informacije o trećim osobama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive, ukoliko nam naznačite da to želite.

U slučaju nejasnoća ili ukoliko vam je potrebno više informacija o ovoj temi, slobodno nas kontaktirajte na 01-3701194 ili na email info@osmrtnicehrvatska.com.