Za naše drage i voljene koji više nisu sa nama

Uvjeti kupnje

1. Pravo prodavatelja

OsmrtniceHrvatska.com Internet servis je Prodavatelj i prodaje isključivo iduće usluge (ne proizvode):

1. Slanje brzojava sućuti
2. Objavu oglasa o smrti (osmrtnice), sjećanjima, zahvalama, sućutima i posljednjim pozdravima.

Objavljeni oglasi nalaze se na početnoj stranici (www.OsmrtniceHrvatska.com) gdje su prikazani minimalno 24 sata od trenutka objave, a kasnije se spuštaju prema dolje na istoj stranici, gdje su također dostupni. Kreirani profil preminule osobe dostupan je na adresi, npr: www.OsmrtniceHrvatska.com/ime-prezime, i ostaje na istoj minimalno 50 godina od datuma objave.

Prodavatelj ima pravo ponuditi nove usluge, promjeniti cijene postojećih usluga ili otkazati neke od postojećih usluga, a svaku promjenu dužan je pismeno objaviti na ovoj stranici. Prodavatelj također zadržava pravo da iz bilo kojeg razloga odbije pružiti svoje usluge svakoj osobi tj. kupcu.

2. Načini plaćanja

OsmrtniceHrvatska.com servis nudi iduće načine plaćanja za svoje usluge:

1. Plaćanje Općom uplatnicom / Internet bankarstvom

3. Izjava o privatnosti

Pročitajte OVDJE.

4. Uvjeti dostave i isporuke

OsmrtniceHrvatska.com Internet servis prodaje usluge, a za njih vrijede idući uvjeti dostave i isporuke:

1. Slanje brzojava sućuti
Dostava brzojava sućuti vrši se u roku od jednog radnog dana odnosno najkasnije dva radna dana od trenutka narudžbe, ukoliko je isti naručen u neki od ovih dana: Ponedjeljak, Utorak, Srijeda i Četvrtak. Ukoliko je brzojav sućuti naručen u Petak, Subotu ili Nedjelju onda dostava istoga može potrajati i do tri radna dana.

2. Objavu oglasa o smrti (osmrtnice), sjećanjima, zahvalama, sućutima i posljednjim pozdravima te kreiranju profila preminule osobe.
Isporuku oglasa i profila vršimo u periodu od 2 sata nakon što od vas zaprimimo materijale potrebne za objavu.

5. Uvjeti povrata i reklamacije

Tvrtka Info lider d.o.o., vlasnik OsmrtniceHrvatska.com Internet servisa, nije u mogućnosti vratiti uplaćena sredstva za iduće usluge koje je izvršila:

– Slanje brzojava sućuti
Kupac ima pravo otkazati uslugu slanja brzojava sućuti putem telefona ili emaila, koju je prethodno naručio, a koju Prodavatelj još nije izvršio. Ukoliko je usluga slanja brzojava sućuti izvršena, kupac nema pravo na povrat novca.

Povrat novca za uslugu objavljivanja oglasa o smrti (osmrtnicu), sjećanju, zahvali, sućuti ili posljednjem pozdravu te kreiranju profila preminule osobe moguće je ostvariti u periodu od 5 dana od primitka uplate. U tom slučaju kreirani oglas i profil brišu se sa naših Internet stranica i nisu dostupni javnosti.

6. Izjava o konverziji / Conversion statement

Sva plaćanja će se izvršiti u hrvatskoj valuti (kune – HRK). Naplaćeni iznos na računi vaše kreditne kartice pretvoren je u vašu lokalnu valutu prema tečaju kreditno kartičarskog društva.
All payments will be effected in Croatian currency (kuna – HRK). The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

7. Pitanje odgovornosti

Koliko god se mi trudili pružiti najbolju uslugu slanja brzojava sućuti možemo slučajno pogriješiti. Nadamo se da se takvo što nikada neće dogoditi no ukoliko se ipak dogodi mi ne možemo biti odgovorni za tu pogrešku. Ukoliko kupac pogriješi sa upisom svoje adrese ili adrese primatelja brzojava sućuti, a to rezultira npr. poslanim brzojavom sućuti na pogrešnu adresu, mi ne možemo biti odgovorni za tu pogrešku.

Našu Izjavu o privatnosti možete pročitati OVDJE, a naše Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE.

Korištenjem OsmrtniceHrvatska.com Internet servisa smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni sa ovdje navedenim Uvjetima kupnje usluga kojih nudimo.